Το Δώρο των 5 Αισθήσεων

Το μότο του Cake Me Baby είναι δώρα που δίνουν Χαρά! Αυτή τη φορά, δίνουμε Χαρά στους αγαπημένους μας…

Η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου πλησιάζει και πολλοί από εμάς ψάχνουμε το πιο τέλειο, πρωτότυπο δώρο για τον/την αγαπημένο/η μας. Άλλοι (ω ναι… ήμουν κι εγώ μέσα σε αυτούς μέχρι πρότινος) θεωρούν το Valentine’s day μια εμπορική γιορτή, ένα ξενόφερτο έθιμο που δεν μας χρειάζεται γιατί ο έρωτας και η αγάπη πρέπει να γιορτάζονται όλο τον χρόνο. 

Όπως και να ‘χει, μετά από όλα που έχουμε περάσει τον τελευταίο χρόνο και δη εν μέσω πανδημίας, η γιορτή αυτή μάλλον είναι η ΤΕΛΕΙΑ αφορμή για να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας, να δώσουμε μια ευχάριστη νότα στη σχέση μας, να ανταλλάξουμε ευχετήριες κάρτες, να χαρίσουμε δωράκια και να κάνουμε εκπλήξεις στους αγαπημένους μας… που θα θυμούνται για πάντα!

Η πρόταση μας για αυτήν την περίπτωση είναι ένα φανταστικό δώρο, άκρως συναισθηματικό και πρωτότυπο, το οποίο μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ: 

Το Δώρο των 5 Αισθήσεων – €15

Διαλέγουμε δωράκια για κάθε μια από τις 5 αισθήσεις μας, γιατί αγαπάμε τον/την σύντροφό μας, με όλες μας τις αισθήσεις! Τα τοποθετούμε σε υπέροχα πουγκιά με ταμπελάκια που σχεδιάσαμε για κάθε αίσθηση και μαζί με μια τέλεια κάρτα, τα βάζουμε σε ένα κουτί διακοσμημένο με τριανταφυλλάκια και ξύλινο ταμπελάκι “Love”!

Ιδέες για δωράκια, για κάθε αίσθηση, υπάρχουν πολλές… δείτε εδώ:

Εαν κάποιο από τα δώρα δεν χωράει σε πουγκί, πχ ένα ξύλινο διακοσμητικό (όραση) ή ένα μπουκέτο λουλούδια (όσφρηση), μπορείτε να βάλετε ένα σημείωμα στο πουγκί με το ταμπελάκι (ή να το αφήσετε άδειο) και να το τοποθετήσετε μπροστά από το δώρο!

Happy Loving Days!

Με Πολλή Αγάπη,

Μαρία 

Cake Me Baby