Δώρα για νεογέννητο: Δώρα που δίνουν Χαρά!

Δώρα για νεογέννητο: Δώρα που δίνουν Χαρά!

Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και ακούγεται μια φωνή γεμάτη χαρά… «Γεννήσαμε»!! Κι εσύ επίσης γεμάτη χαρά, θέλεις να τρέξεις να τους δεις… να τους αγκαλιάσεις… να ευχηθείς  μέσα από την καρδιά σου!

Ακολουθεί παύση δευτερολέπτων.

«- Τι δώρο να πάω; Δε θέλω κάτι κοινότυπο. Λογικά θα έχουν αγοράσει τα πάντα για το μωρό. Μήπως να πάρω κάτι για τη νέα μαμά; Θέλω να είναι κάτι που θα τους εντυπωσιάσει αλλά να είναι και χρήσιμο…
Μήπως να τους στείλω κάτι και να τους δω όταν το μωράκι θα είναι μεγαλύτερο; Τώρα μπορεί να ανησυχούν για ιώσεις και μικρόβια, μπορεί να τους κουράσω, μπορεί να μην είναι έτοιμοι για επίσκεψη…»

Τι δώρο να προσφέρεις λοιπόν σε νεογέννητα;  
Κάτι χρήσιμο για τους νέους γονείς και το μωράκι τους αλλά και πρωτότυπο… κάτι όμορφο που θα τους ενθουσιάσει και θα τους δώσει Χαρά! Για παράδειγμα…

Δώρα για τα νεογέννητα 
Vintage floral

Ένα πολύ εντυπωσιακό και πρωτότυπο δώρο για νεογέννητα, με λευκά είδη, παιχνίδια, είδη βρεφανάπτυξης και τι άλλο… πάνες! Ό,τι πιο χρήσιμο για ένα μωράκι «μεταμορφώνεται» σε τούρτα με συγκεκριμένο θέμα και μοναδικά σχέδια! Ειδικότερα όταν επιλέγετε ένα θέμα που ξέρετε ότι θα αρέσει στους νέους γονείς πχ. τα ταξίδια ή τα γλυκά ή η Frida Kahlo κ.α., τότε η τούρτα είναι σίγουρα – εκτός των άλλων – ένα συναισθηματικό δώρο που θα το θυμούνται για πάντα!

Ονειροπαγίδα XL με φως “Romance Floral”

Εάν θέλετε κάτι χρήσιμο και χαριτωμένο για το μωρό, μια ωραία ιδέα είναι η θήκη βιβλιαρίου υγείας,  ένα πρακτικό και όμορφο δωράκι που θα το συντροφεύει για πολλά χρόνια!

Επίσης, κάποια ιδιαίτερα, προσωποποιημένα διακοσμητικά και αξεσουάρ, όπως ένα κάδρο με μονόγραμμα ή μια χειροποίητη ονειροπαγίδα με φως, τα οποία είναι διαχρονικά και χαρίζουν παραμυθένια ατμόσφαιρα στο δωμάτιο!

Δώρα για τη μαμά

Θήκη εξόδου για πάνες “Stars”

Σίγουρα όταν γεννιέται ένα μωρό, οι περισσότεροι σπεύδουμε να πάρουμε κάτι για το νεογέννητο…Είναι πραγματικά όμορφο όμως όταν σκεφτόμαστε “εκείνη τη μάνα” και με ένα δωράκι, την κάνουμε να νιώσει ξεχωριστή! Ένα ωραίο και πρακτικό δώρο, ειδικά εάν πρόκειται για άτομο με το οποίο έχουμε οικειότητα, είναι το κάλυμμα θηλασμού.

Εάν πάλι δε θέλουμε να κάνουμε ένα τόσο προσωπικό δώρο, μια εξαιρετική ιδέα είναι η θήκη για πάνες! Ένα εντυπωσιακό και πρακτικό δωράκι που θα χαρίσει ιδιαίτερο στυλ στη νέα μαμά και θα γίνει το απόλυτο αξεσουάρ στη βόλτα με το γλυκό της πλασματάκι!

Και το καλύτερο από όλα το κρατήσαμε για το τέλος!

Εάν δε σκοπεύετε να δείτε τους νέους γονείς από κοντά (σύνηθες για την εποχή του κορονοϊού…) μπορείτε να στείλετε το δωράκι σας απευθείας στον παραλήπτη με τις πιο γλυκές ευχετήριες κάρτες, κάνοντας την παραγγελία σας μέσω του site ή τηλεφωνικά στο 6987330777

Με αγάπη,

Cake Me Baby