Επιστροφές

Επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος που δεν οφείλεται σε ελάττωμα του προϊόντος γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη και μόνον υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, άθικτο στην αρχική του συσκευασία και εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς του. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Πέραν των ημερομηνιών αυτών η συναλλαγή θεωρείται τελεσίδικη και δεν θα μπορούν να γίνουν επιστροφές ή αλλαγές.

 

Αν το προϊόν που σας έχει αποσταλεί είναι ελαττωματικό μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Cake Me Baby στο info@cakemebaby.gr ή στο 6987330777 και να αναφέρετε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Η χρέωση της επιστροφής του ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνει την εταιρεία μας αν το πρόβλημα παρουσιαστεί εντός 10 ημερών. Πέρα των 10 ημερών, τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Δε μπορούν να επιστραφούν προϊόντα που :

– φέρουν φθορές

– έχουν υποστεί οποιαδήποτε διαδικασία καθαρισμού

– έχουν απώλεια κάποιου τεμαχίου

– αποτελούν ειδική παραγγελία

– βρίσκονται σε προσφορά

 

Οι επιστροφές ή / και ανταλλαγές υποβάλλονται σε επεξεργασία που διαρκεί έως και 7 ημέρες από την ημερομηνία που θα παραληφθεί η επιστροφή σας.

Για επιστροφές/αλλαγές από το εξωτερικό, ο πελάτης πραγματοποιεί την επιστροφή με δική του χρέωση και επιβαρύνεται με τα έξοδα νέας αποστολής.

Επιστροφή χρημάτων - άσκηση δικαιώματος υπαναχώρησης

Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, και να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας, αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

Πως παίρνω τα χρήματά μου πίσω;

Μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν και διαπιστώσουμε ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (δεν είναι χρησιμοποιημένο, δεν φέρει φθορές εσωτερικές, και εξωτερικές, και συνοδεύεται από την αρχική του συσκευασία) και συνοδεύεται από όλα τα έγγραφά του (απόδειξη/ τιμολόγιο) εντός 14 ημερολογιακών ημερών, σας επιστρέφουμε ολόκληρο το ποσό που πληρώσατε, όπως αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.